Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii PD-L si PNL impiedica bunul-mers al Orasului Navodari prin absente nemotivate sau vot impotriva

ro

23 Mar, 2010 13:58 1251 Marime text

COMUNICAT DE PRESA
22.03.2010

Consilierii PD-L si PNL impiedica bunul-mers al Orasului Navodari  prin absente nemotivate sau vot impotriva

Astazi la Navodari a avut loc sedinta extraordinara de Consiliu Local incepand cu ora 17:00 in Sala de Sedinte din Cadrul Primariei Navodari, avand pe ordinea de zi Proietul de Hotarare privind aprobarea bugetului local de venituri si cheltuieli pe anul 2010 si alte 7 Proiecte de Hotarare importante.
        Au fost prezenti doar 12 din 19 Consilieri ai Consiliului Local, restul fiind absenti nemotivat.
        Consilierii PD-L Tudorel Calapod, Sponte Stere, Mara Liliana, Galbau Stefan  si PNL Lascu Stere, Jean Paul Tucan, Dragnea Marilena, au absentat in mod voit de la dezbaterea bugetului, impiedicand astfel bunul-mers al activitatilor din Orasul Navodari.
         Consilierii prezenti la Sedinta de Consiliu Local  au votat  Proietul de Hotarare privind aprobarea bugetului local de venituri si cheltuieli pe anul 2010, fiind insa si  2 abtineri , Dl. Boasca Aurel PD-L si Dumitru Vasilica PD-L.
         Un numar de 7 Proiecte de Hotarare de Consiliu Local initiate de Primarul Matei Nicolae nu au putut fi adoptate din lipsa de cvorum.
         Matei va convoca Consiliul Local din 3 in 3 zile pana la adoptarea Proiectelor de Hotarare importante pentru Orasul Navodari, anuntand si pe aceasta cale ca urmatoarea Sedinta de Consiliu Local va avea loc vineri 26.03.2010.
          Pentru consilierii locali care vor absenta mai mult de 3 sedinte ordinare, se vor initia hotarari de excludere din Consiliul Local.
          Este cazul Consilierului Local Jean Paul Tucan, care are cele mai multe absente nemotivate.
          De asemenea un numar de alti 3 consilieri locali PNL si PD-L sunt suspectati de incompatibilitate cu functia de Consilier Local.

 #DEPARTEMENT MASS MEDIA#

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii