Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend plin de evenimente la Medgidia Zilele Recoltei și Ziua Armatei Române vor fi serbate la sfârșitul săptămânii

ro

23 Oct, 2014 15:12 2023 Marime text
Finalul săptmânii aduce două evenimente la Medgidia. Din data de 24 octombrie debutează Zilele Recoltei, iar sâmbătă este Ziua Armatei Române. Astfel, Primăria Municipiului Medgidia prin Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat organizează și anul acesta Zilele Recoltei, șase zile de sărbătoare prin muzică și dans, precum și o expoziție cu vânzare a produselor de sezon.
 
            Mai exact, între 24 și 29 octombrie 2014, se vor desfășura Zilele Recoltei, perioadă în care zilnic va exista un program artistic al ansamblurilor și artiștilor din Medgidia, începând cu orele 17:00, iar în weekend de la ora 11:00. Toate evenimentele se vor desfășura în Piațeta Decebal.
           
            Tot vineri au loc și activități dedicate Zilei Armatei Române. Cu această ocazie, garnizoana Medgidia a pregătit o serie de evenimente menite să marcheze aniversarea. Astfel, vineri de la ora 12:00 va avea loc o expoziție de tehnică și un spectacol al fanfarei în Piațeta Decebal. De la ora 18:00, va avea loc retragerea cu torțe, eveniment în care soldații vor defila cu aproximativ 100 de torțe pe două dintre principalele artere din centrul municipiului. Sâmbătă, ca în fiecare an, se va oficia o ceremonie la Monumentul Eroilor, în memoria soldaților care au luptat pentru apărarea țării și care au trecut în neființă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii