Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinere speranţe la Medgidia

ro

27 Mar, 2012 00:08 1421 Marime text

Duminică 25 martie, la Casa de Cultură „I. N. Roman" din Medgidia s-a desfăşurat consursul de interpretare „Tinere speranţe". Concursul a fost organizat de Primăria Medgidia în colaborare cu Asociaţia Voluntarilor şi Asociaţia „Alături de oameni" din Medgidia şi a avut ca scop descoperirea micilor talente şi premierea concurenţilor care ştiu să se remarce prin voce şi interpretare. Concurenţii au fost împărţiţi pe două categorii, în funcţie de grupa de vârstă, şi anume între 6-9 ani, respectiv 12-14 ani. Câştigătoare în prima grupă a fost eleva Ghiţă Andreea, în timp ce premiul întâi la grupa 12-14 ani i-a fost înmânat Ioanei Ichim. Pe lângă premiile pentru primele trei locuri, juriul a acordat şi cinci menţiuni şi un premiu de popularitate, pentru a-i încuraja pe micuţii participanţi.

„Prima ediţie a concursului de interpretare pentru copii a reprezentat startul unei competiţii ce îşi doreşte anual, să antreneze copiii talentaţi ai Medgidiei într-o întrecere pentru obţinerea primului loc, şi, totodată, să fie o rampă de lansare pentru cei mai sârguincioşi şi talentaţi elevi. Anul viitor, aşteptăm să urce pe scena competiţei şi mai mulţi concurenţi" a spus domnul primar Marian Iordache, care a fost şi membru al juriului.

26 martie 2012

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nechifor 27 Mar, 2012 08:31 Activitatile astea fortate pe ultima suta arata disperarea lui Iordache pe care nu l-a interesat nimic in acesti 4 ani, insa acum in prag de alegeri se agita ca pestele pe uscat numai ca nu stie ca o face degeaba. Medgidia nu e a ta este a NOASTRA!