Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacole şi distracţie pentru copiii din Medgidia

ro

01 Jun, 2011 22:37 1560 Marime text

p6014391_.jpgDe 1 iunie, copiii din Medgidia au avut parte de multe surprize, menite să le aducă pe faţă un zâmbet în plus, în această zi specială pentru ei. Preşcolarii din grădinţe au fost invitaţi la un spectacol interactiv în sala Casei de Cultură a Sindicatelor ,,Lucian Grigorescu". Paiaţe de circ, gimnaste, dansatoare pe role, personaje precum Tom, Jerry, Spider-Man, Zorro, Barbie au fost protagoniştii spectacolului ,,Caravanei Minunilor", distrându-i pe micuţii de la grădiniţe. Cei mari, elevii premianţi din şcoli şi licee au fost invitaţi să se bucure de vremea caldă în Parcul acvatic din Medgidia, unde distarcţia şi zbenguiala prin apă au fost la ele acasă.

p6014394_.jpgDistracţia va continua şi după-amiază. De la ora 17.00, toţi copiii, cu mic cu mare, au fost invitaţi la un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Copilului. Copiii talentaţi din şcoli şi grădiniţe vor cânta şi vor dansa pe scenă, în timp ce colegii lor îi vor susţine şi îi vor aplauda. Domnul primar Marian Iordache a fost prezent la manifestările de dimineaţă, promiţând că va fi prezent şi în Piaţeta Decebal, pentru a-i aplăuda pe copii.

snc10028_.jpg,,Am încercat să fiu prezent câte puţin la fiecare eveniment, şi pot să spun că mă bucur de ceea ce văd: nişte copii voioşi, entuziaşti în ceea ce fac, care ne demonstrează că viaţa, deşi nu este uşoară, mai ales în vremurile pe care le traversăm, merită trăită, şi toate momentele vieţii, mai ales clipele copilăriei, trebuie trăite din plin, pentru că, din păcate, doar o dată suntem copii. La mulţi ani tuturor copiilor, să fie iubiţi, apreciaţi şi respectaţi de toată lumea!", a spus domnul primar Marian Iordache.

01 iunie 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii