Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se încălzesc calorifere la Medgidia – începe furnizarea agentului termic

ro

27 Oct, 2014 13:38 1260 Marime text
           Societatea de termoficare din Medgidia, S.C. Apollo Ecoterm S.R.L., a anunțat că începe furnizarea agentului termic. Decizia vine în urma scăderii bruște a temperaturilor din ultimele zile și a solicitărilor venite din partea asociațiilor de proprietari din municipiu. Din data de 27 octombrie se fac probe la cald, urmând ca după acestea să înceapă furnizarea propriu-zisă a agentului termic.
            Odată cu scăderea temperaturilor, caloriferele cetățenilor racordați la sistemul public de termoficare se vor încălzi. Cum temperaturile au scăzut și continuă să scadă, Apollo Ecoterm a decis începerea furnizării agentului termic din această săptămână. Cele șase centrale termice din toate zonele localității vor fi puse în funcțiune, pentru confortul cetățenilor.
            Prețul va rămâne nemodificat anul acesta, mai exact 234 lei/Gcal pentru populație și 370 pentru agenții comerciali, diferența de preț constând în subvenția de 136 lei pe care Primăria municipiului Medgidia o plătește pentru a veni în sprijinul cetățenilor.
            „Am hotărât să pornim centralele din cauza scăderii temperaturilor și mai ales în urma cererilor asociațiilor de proprietari, care au dorit începerea furnizării agentului termic” a declarat primarul Marian Iordache.
            Conform legislației în vigoare, asociațiile de proprietari au sarcina de a informa cetățenii asupra obligației de a-și achiziționa și monta repartitoare pentru calorifere.
            Pentru orice sugestii și reclamații referitoare la furnizarea agentului termic, există numărul de telefon 0762203072.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii