Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări la infrastructură în Medgidia

ro

06 Apr, 2016 17:21 41820 Marime text
   Primăria Municipiului Medgidia, prin S.C. Apollo Ecoterm S.R.L., execută lucrări la infrastructura municipiului, mai exact lucrări de pietruire, refacere trotuare și borduri, precum și lucrări de întreținere spații verzi și de plantat flori de sezon.

            Municipalitatea a început lucrările preliminare pietruirii străzilor. Vizată este în primul rând strada Merilor, unde se curăță, scarifică și nivelează terenul, în vederea pietruirii. Suprafața străzii este de 3.500 mp. O altă stradă unde se reface carosabilul cu piatră spartă este și Fundătura Ciocârliei. Seria de pietruire a drumurilor s-a derulat și în anul 2015, cu străzile Smochinilor (1.860 mp), Teilor (1728 mp) și Peșterii (1380 mp).

            În lucrările de infrastructură sunt vizate și zonele Orașul Nou, Intim, Hidrofor unde se toarnă trotuar și se montează bordură mică. Anul acesta vor începe lucrări de pietruire și în localitatea Valea Dacilor.
            Și plantarea florilor continuă la Medgidia, în toate spații verzi amenajate din municipiu, iar materialul floricol provine din sera proprie.
 
05 aprilie 2016
Compartimentul Relații Publice și Presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii