Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat reabilitare Ambulatoriu si Policlinica

ro

24 May, 2012 13:42 1482 Marime text
Ca urmare a finantarilor europene pe Planul Operational Regional Axa 3.1,Consiliul Local si Primaria Medgidia au pregatit un proiect pentru finantarea reabilitarii ambulatoriului din Medgidia, respectiv al Policlinicii.

Astazi, 23.05.2012, demareaza acest proiect la initiativa domnului primar Marian Iordache si a managerului spitalului Municipal Medgidia, domnul Busu Stere, proiect ce va cuprinde lucrari de constructii si dotarea cu echipamente si aparatura medicala, valoarea totala fiind de 5 milioane de euro din care 98% o reprezinta bani din finantare europeana si 2% contributia Consiliului Local Medgidia.
Acest proiect are in vedere modernizarea intregii cladiri care este formata din parter si etaj, modernizarea laboratorului, a cabinetelor de fizioterapie, T.B.C., diabet, medicina de familie si planning familial.
Investitia presupune repararea tencuielilor, montarea de pardoseli si suprafete care pot fi curatate si dezinfectate conform normelor de igiena actuale, achizitionarea de mobilier nou, respectarea tuturor fluxurilor medicale pentru fiecare cabinet medical in parte, imbunatatirea centrului de imagistica si a centrelor de tratament ambulatoriu pentru pacienti.
Proiectul se desfasoara pe durata a 2 ani finantatorul, Unitatea de Management al Proiectului, aflandu-se la Ministerul Sanatatii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii