Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voluntarii de mediu invitati la conferinta internationala „Securitatea mediului”

ro

29 Apr, 2011 14:51 2651 Marime text

Corpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu a fost invitat si a participat la conferinta internationala „Securitatea mediului" care s-a desfasurat ieri, 28 aprilie, la Bucuresti. Organizatorii evenimentului au fost Ministerul Mediului şi Pădurilor, Asociaţia George C. Marshall - România şi Centrul European pentru Studii de Securitate George C. Marshall, cu sprijinul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Carol I.

Acest eveniment a abordat teme de actualitate cum ar fi: Dezvoltarea durabilă, Securitatea mediului şi securitatea naţională, Securitatea nucleară, Criminalitatea de mediu, Dimensiunea internaţională a securităţii mediului.

Au participat în jur de 200 de reprezentanţi ai principalelor instituţii ale statului şi societăţii civile, corpului diplomatic, mass-media, absolvenţi ai Centrului George C. Marshall din ţară şi din Republica Moldova, invitaţi din străinătate.

„Abordarea unor astfel de tematici si prezenta unor personalitati in domeniul mediului si securitatii mediului au facut ca aceasta conferinta sa fie una de mare importanta in Romania, si nu numai. Invitarea noastra in acest club select este dovada a eforturilor pe care le depunem ca si organizatie in promovarea unui mediu inconjurator prietenos cu cetateanul" a precizat Liana Naum, presedintele Corpului Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu Constanta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii