Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Europei, marcată de tinerii liberali în mijlocul constănțenilor

ro

11 May, 2015 12:20 841 Marime text
"Şi noi vrem un oraş european" este acțiunea demarată de tinerii liberali pe faleza din zona Cazinoului din Constanța. Cu ocazia zilei de 9 Mai- Ziua Europei, tinerii, alături de senatorul Christian Gigi Chiru și de consilierul județean, George Măndilă, au discutat cu cetățenii aflați pe faleza Cazinoului despre nevoile orașului Constanța pentru a fi un oraș cu adevărat european.
"Alinierea oraşului nostru la standarde europene ar trebui să fie un obiectiv vital pentru administrația locală și pentru fiecare tânăr din Constanța. Odată cu integrarea în Uniunea Europeană, nouă, tinerilor, ni s-a acordat o şansă reală de a experimenta diversitatea europeană, o șansă de fi mai aproape de Europa, de a studia, de a munci, de călători, o șansă la normalitate în sensul propăvăduit de vest, însă comunitatea constănţeană resimte încă o serie de necesităţi acute. Prin această acțiune ne-am dorit să preluam ideile și mesajele concitadinilor noștri, legat de cum simt și cum văd ei transformarea Constanței într-un oraș cu adevărat european. Marile orașe din Europa de Vest reprezintă o șansă reală pentru tinerii ambițioși, așa ne dorim să fie și orașul nostru, un loc pentru o șansă reală de succes" a precizat Costela Dragu, copreşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret PNL Constanța.
 Odată cu această sărbătoare, tineretul liberal le-a oferit constănţenilor ocazia să îşi exprime gândurile, iar cetățenii au scris, pe un panou, ideile lor cu privire la elemente ce lipsesc oraşului nostru pentru a fi unul cu adevărat european. Necesităţile acestora au variat, pornind de la lipsa spaţiilor verzi, înfiinţarea unui spital de pediatrie, până la  insuficienţa resurselor în domeniul medical, iar cea mai arzătoare doleanţă a constănţenilor este crearea unor locuri de muncă bine plătite.

Biroul de presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii