Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valeriu Steriu - Îl invităm în mod oficial pe Dacian Cioloș la grupurile parlamentare UNPR pentru a discuta despre legea salarizării și pachetul de legi privind reforma administrației

ro

13 Apr, 2016 12:46 1669 Marime text
Președintele UNPR Valeriu Steriu a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, că UNPR îl invită în mod oficial pe Premierul Dacian Cioloș la o întâlnire a grupurilor reunite ale UNPR pentru a discuta atât despre pachetul de legi privind reforma administrației, cât și despre legea salarizării bugetarilor.
 
“UNPR susține demersul referitor la reforma administrației. Considerăm că este un proiect necesar și util. În același timp, în condițiile discuțiilor din spațiul public despre legea salarizării bugetarilor, vreau să anunț că UNPR susține orice demers care va duce la diminuarea inechităților. Doresc să-l invit în mod oficial pe Dacian Cioloș la o întâlnire cu grupurile parlamentare reunite ale UNPR pentru a discuta despre acest proiect de lege”, a declarat președintele UNPR Valeriu Steriu. El a mai anunțat că formațiunea pe care o conduce va purta discuții cu Federația Sindicală Meridian, context în care UNPR își rezervă dreptul să amendeze acest act normativ.
 
Totodată, președintele UNPR a anunțat că va participa la consultările de miercuri, 13 aprilie, de la Palatul Cotroceni, conducând o delegație din care mai fac parte vicepreședintele UNPR, deputatul Gheorghe Emacu, vicepreședintele UNPR, deputatul Eugen Nicolicea, secretarul general adjunct UNPR, senatorul Ion Toma, și liderul grupului deputaților UNPR, Ion Răducanu.
 
“Vom prezenta viziunea UNPR în ceea ce privește acest pachet de legi, dar și necesitatea de reformă a întregului cadru legislativ privind siguranța. La consultările din ianuarie 2015, UNPR a susținut creșterea bugetului Apărării la 2%. Mai mult, am susținut ca această creștere să fie făcută în cel mai scurt timp posibil, mai repede decât orizontul anului 2017. UNPR a susținut de fiecare dată ca Armata și militarii să aibă un statut pe măsura riscurilor și a privațiunilor pe care și le asumă. UNPR a fost un aliat fidel al militarilor, al pensionarilor din Armată și al tuturor celor din sistemul de Apărare, Ordine Publică și siguranță Națională”, a mai declarat Valeriu Steriu.
 
Biroul de presă 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii