Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL aruncă peste 14 milioane de euro din banii constănțenilor

ro

09 Apr, 2014 17:00 1583 Marime text
Consilierii locali ai Partidului Democrat Liberal din municipiul Constanţa, Iustin Fabian Roman și Sorina Tușa, atrag atenţia opiniei publice constănţene că în cadrul sedinţei de ieri, 18 septembrie, consilierii USL împreună cu primarul Radu Mazăre au aprobat cheltuirea a peste 14 milioane de euro pentru Campusul Social “Henri Coandă”, bani din bugetul local, fără a justifica preţul exagerat de construire.

 Consilierii locali PDL consideră că USL construiește cămine sociale la preț de apartamente rezidențiale, de lux. Este important ca locuitorii Constanței să știe că din bugetul local vor pleca peste 14 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor de la campusul “Henri Coandă”, metrul pătrat construit ajungând la aproximativ 650 de euro, când în mod normal, pentru locuințele sociale construite pe schelete metalice, metrul pătrat nu ar trebui să depășească 150 de euro. Este necesar ca locuitorii Constanței să știe că, în timp ce Cazinoul se prăbușește, în timp ce plătim cu toţii cea mai scumpă gigacalorie şi cea mai mare taxă de habitat, consilierii USL împreună cu primarul Radu Mazăre sunt nepăsători în privința constănţenilor şi construiesc, cu banii noștri, cămine sociale la un preț de lux, exorbitant şi nejustificat! În ciuda faptului că USL promitea, în campanile, că prețul de construire nu va fi mai mult de 150 de euro pe metru pătrat pentru căminele sociale, astăzi preţul de costruire este triplat.   
Consilierii PDL susțin că este uman ca persoanele nevoiașe să fie sprijinite de comunitate, însă nu ar trebui ca acești oameni să fie o perdea de fum, în timp ce banii din bugetul local sunt risipiți nejustificat.
Ȋn opinia consilierilor PDL, principalii beneficiari ai acestui proiect social ar trebui să fie persoanele nevoiașe și nu anumite firme-căpușă care roiesc în jurul primarului şi al consilierilor USL. Astfel, cele peste 14 milioane euro pentru construirea unor cămine sociale la preț de apartamente de lux vor ajunge în conturile unor firme ale apropiaților din USL, abonate la banul constănțenilor!
 
Biroul de presă
 
PDL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii