Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PER - Campania Let's Do It, Romania

ro

12 May, 2012 19:55 1064 Marime text

Partidul Ecologist Român salută marcarea la Constanța a „Zilei Naționale a Curățeniei". Campania „Let's do it Romania" promovează colectarea deșeurilor aruncate pe spații verzi și plaje, rezonând cu politica PER față de mediu. De aceea, sâmbătă 12 mai 2012, voluntari sub semnul BRADULui s-au alăturat echipei coordonatoare a proiectului, adunând gunoaie de pe plajele Modern și Mamaia, din Parcul Tăbăcărie și de pe Lacul Tăbăcărie, precum și din municipiile Mangalia, Cernavoda și Medgidia.

Gheorghe Donțu, Președintele PER Constanța, candidat la Primăria Municipiului Constanța și Dumitru Bădrăgan, candidat la Președinția Consliului Județean Constanța mulțumesc participanților și inițiatorilor acestui eveniment. Constanța trebuie să aibă un viitor PERfect!

Biroul de presă al Partidului Ecolgist Român

Partidul Ecologist Român deschide campania electorală pentru alegerile locale. Candidații PER la Primăria Municipiului Constanța și la Președinția Consiliului Județean Constanța militează pentru o campanie curată, lipsită de obișnuitele promisiuni fără acoperire.

Gheorghe Donțu și Dumitru Bădrăgan invită pe ceilalți contracandidați la dezbateri publice, dialog și cheamă electoratul la vot pentru a reda Constanța cetățenilor.

Biroul de presă al Partidului Ecolgist Român

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii