Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Munteanu Teodor - candidat independent la Primaria Municipiului Mangalia

ro

05 Jun, 2012 22:05 1369 Marime text

Duminica 3 iunie 2012, Munteanu Teodor, candidat independent la Primaria Municipiului Mangalia a vizitat statiunile Neptun si Olimp in vederea rezolvarii problemelor care predomina de mai bine de zece ani.

Caldura si locurile de munca au fost principalele probleme evidentiate de cetatenii acestor localitati. "Oamenii au aceleasi si aceleasi mari probleme. Sunt la fel de napastuiti de soarta, de Primaria asta indiferenta si de Administratia asta care ne desconsidera si isi bat joc de noi la fiecare pas. Centralele termice de aici, fabricile de confectii, fabricile de covoare ce au fost o data aici. Oamenii n-au locuri de munca, au mizerie pe strazi, caini vagabonzi peste tot, oamenii au aceleasi probleme care sunt peste tot in Mangalia. Cetatenii se plang in continuare ca se duc la primarie cu caciula in maini , umiliti si sunt batjocoriti la fiecare pas.", a declarat Munteanu Teodor, candidat independent la Primaria Municipiului Mangalia.

Intalnirile cu cetatenii Mangaliei vor avea loc in ultima saptamana a campaniei electorale, in fiecare zi. Astfel locuitorii Municipiului Mangalia, vor putea sa isi exprime doleantele pe ultima suta de metri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii