Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Simirad este candidatul UNPR la preşedinţia Consiliului Judeţean, iar Tudor Ciuhodaru la Primăria Iaşi

ro

29 Mar, 2012 16:56 957 Marime text

29 martie 2012

Comunicat de presă

 Constantin Simirad este candidatul UNPR la preşedinţia Consiliului Judeţean, iar Tudor Ciuhodaru la Primăria Iaşi

În alegerile locale din acest an, UNPR îl va susţine pentru preşedinţia Consiliului Judeţean pe Constantin Simirad, cel care şi în prezent ocupă această funcţie. Constantin Simirad are şanse maxime să câştige un nou mandat şi să continue proiectele aflate în derulare în judeţ, bucurându-se de încrederea ieşenilor şi de susţinerea UNPR. De altfel, încă din data de 17 martie a.c., în cadrul unei întâlniri cu organizaţiile din zona Moldovei şi coordonatorii de campanie, preşedinţii Uniunii, Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, şi-au declarat sprijinul pentru Constantin Simirad.
Pentru funcţia de Primar al oraşului Iaşi, Uniunea îl susţine pe medicul şi deputatul Tudor Ciuhodaru, o personalitate energică şi capabilă să schimbe în bine faţa municipiului. Acesta a primit recent sprijinul “Alianţei pentru Iaşi”, din care fac parte UNPR, PNG, PER, Grupul Asociaţiilor de Proprietari şi Locatari, Camera Taximetriştilor şi mai multe ONG-uri, lista fiind deschisă în continuare.
Echipa pe care UNPR o propune pentru Iaşi reflectă determinarea partidului de a merge pe propriile picioare în aceste alegeri şi de a găsi cele mai bune soluţii pentru cetăţeni. Constantin Simirad la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Tudor Ciuhodaru la Primăria Iaşi formează împreună cea mai bună echipă pe care locuitorii judeţului o pot avea în alegerile din acest an. Prin urmare, UNPR este ferm decis să susţină această formulă şi această echipă care, avem convingerea, va fi câştigătoare.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii