Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local Dumitru Cojocaru, noul lider PND Agigea

ro

22 Mar, 2016 21:46 1869 Marime text
Partidul Național Democrat – Organizația Județeană Constanța salută decizia consilierului local al Primăriei Agigea, Dumitru Cojocaru, de a continua activitatea politică alături de deputatul Daniel Fenechiu și Partidul Național Democrat (PND). Precizăm faptul că întreaga structură a fostului PP-DD din localitatea amintită, formată din peste 200 membri, subscrie acestui demers.
 
  Dumitru Cojocaru se încadrează în criteriile stricte promovate de partid: nu a fost membru sau colaborator al fostei Securități, este un profesionist în domeniul de activitate - are o societate de contrucții, promovează tinerii din localitate și caută permanent oportunități de angajare-, nu a fost implicat în acte de corupție, este creștin-ortodox, un bun exemplu de familist. Este văduv din anul 1990 și are un băiat de 26 ani.
  Dumitru Cojocaru, în vârstă de 50 ani, este absolvent al unei facultăți de știinte economice și management. Are o vastă experiență politică: a fost președinte al organizatiei de tineret PDL între 2004 și 2007, președinte al organizației de seniori PDL între anii 2007 și 2008, după care a fost nevoit să demisioneze din partidul respectiv, chiar în timpul mandatului de consilier, întrucât a refuzat să fie complice la modul dezastruos al administrației. A activat o scurtă perioadă în PP-DD, timp suficient însă pentru a activa una dintre cele mai puternice organizații locale. A decis să se alăture PND refuzând oferta UNPR pe care îl asociază cu un aliat al PSD-ului.
  
Partidul National Democrat - Organizația Județeană Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii