Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congresul PNTCD validat de Instanta. Aurelian Pavelescu presedinte statutar

ro

27 Mar, 2015 15:45 1619 Marime text
1. Tribunalul Bucuresti a admis Cererea de validare a Congresului Extraordinar al PNTCD din 27.09.2014, in Dosarul nr. 32724/3/2014. Aceasta hotarare este foarte importanta pentru partid, fiind pentru prima data dupa Congresul din 17.07.2010 cand Tribunalul valideaza un congres al partidului.

Prin hotarare, s-au validat modificarile statutare si noua componenta a Biroului National de Conducere. Cererile de probatorii ale intervenientilor – Grigoriu, Chesoi si asa-zisii taranisti “autentici” – au fost respinse de Instanta. Procurorul de caz a pus, la randul lui, concluzii de admitere a Cererii noastre de validare a Congresului. Validarea Congresului din 27.09.2014 pune capat definitiv proceselor din partid si elimina orice sansa a grupurilor dizidente de a mai santaja partidul in viitor. De fapt, acestia – Grigoriu, Chesoi, etc – NU MAI SUNT membri ai PNTCD.

2. Dintre persoanele care au plecat din partid si au actionat impotriva partidului in campaniile electorale din ultimii ani, denigrand partidul, pot fi reprimiti in partid prin reinscriere, cei care doresc, dar numai cei care vor primi aprobarea de reinscriere din partea conducerii Organizatiei Judetene statutare. Organizatia Judeteana are libertatea sa faca selectia de la caz la caz.

3. Solicit organizatiilor orasenesti, comunale ale PNTCD Constanta sa actioneze permanent pentru intarirea organizatiilor, asa incat sa putem sa pregatim alegerile din 2016 in cele mai bune conditii.
 
Președintele Organizației Județene PNȚCD Constanța
FLORENTIN ADRIAN ȚAPLIUC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii