Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UNPR

ro

11 Mar, 2016 18:45 1457 Marime text
Vicepreședintele UNPR și coordonatorul campaniei electorale Valeriu Steriu, împreună cu deputații Eugen Nicolicea și Daniel Geantă au participat vineri, 11 martie la ședința biroului politic județean Bistița-Năsăud.
 
Staff-ul de campanie a remarcat buna colaborare între foștii membrii PP-DD și membrii UNPR, care dovedeste încă o dată că fuziunea a fost un real succes, ce a condus la consolidarea organizațiilor județene, organizația Bistrița-Năsăud fiind un exemplu în acest sens.
 
„Campania electorală din 2016 este un caz aparte în care nu expunerea publicitară, ci valoarea candidatului va fi argumentul decisiv pentru obținerea de voturi. Acest aspect avantajează UNPR și pe membrii săi de o valoare incontestabilă și care se bucură de o reputație pe măsură”, a declarat deputatul Eugen Nicolicea, încurajând totodată campania „door to door”.
 
Coordonatorul campaniei electorale, Valeriu Steriu a declarat la finalul ședinței că va reveni la Bistrița la momentul lansării candidaților pentru funcția de primar în orașele din județ.
 
Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii