Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Primarul Sava și deputatul Raețchi către Zgonea

ro

12 Feb, 2016 14:33 1817 Marime text
Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava și deputatul Ovidiu Raetchi au reacționat astăzi la ultima declarație a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, pe tema deschiderii gardului Parlamentului pentru cetățeni, prin crearea unui spațiu verde și a unei zone de promenadă în jurul clădirii. Într-o intervenție recentă, Valeriu Zgonea a explicat că "rămâne la ideea pe care a spus-o și o repetă, chiar dacă supără anumiți oameni, că acea suprafață de 4,5 hectare din fața Parlamentului, pe celebrul bulevard de pe vremea comunismului Victoria Socialismului, trebuie să fie redat cetățenilor. Proiectul trebuie început în parterneriat cu primăria, cu Guvernul României, astfel încât acolo să putem face o zonă verde care să poată fi vizitată de către români."
 
În replică, Sava și Raețchi au salutat poziția lui Zgonea și au agreat următorul mesaj pentru acesta: 
 
"Salutăm o nouă poziție publică a domnului Zgonea pe acest subiect după o perioadă mai ocupată și îl anunțăm că există deja un grup de lucru format din primarul Capitalei și parlamentarii care susțin această idee. Suntem dispuși oricând - cât mai rapid, în cursul săptămânii viitoare - la o primă ședință de lucru cu domnul Zgonea pe acest subiect. Vom asigura noi și invitarea reprezentanților Guvernului la dezbateri. Îl vom contacta pe domnul Zgonea la cabinet pentru fixarea zilei și vom anunța presa. Facem parte dintr-o generație dinamică și credem că lucrurile pot fi făcute operativ". 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • consta 14 Feb, 2016 21:09 Cat de ipocrit trebuie sa fii ca sa afirmi ca acel gard reprezinta o bariera intre cetatean si alesii sai sau ca este cauza neingrijirii zonei. Dar alte parcuri din capitala nu au garduri? Sau trebuie demolate si alea... Sau intai demolam gardul si apoi facem altul la loc, evident cu supercosturi si fonduri cu dedicatie pentru anumite firme... N-ar fi mai simplu sa lasam accesul liber prin portile deja existente sau cu cateva in plus? Este prea LMC ( la mintea cocosului), nu-i asa domnule parlamentar? Si probabil vrei ca cetatenii sa te realeaga, nu? Pentru ca acest gard este problema esntiala care trebuie dezbatuta, pentru legislatie de salarizare, pensii sau dezvoltarea industriei nu aveti timp, nu-i asa? " Da Doamne romanului mintea cea de pe urma!"