Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PP-DD Constanta - Vineri, 01 Iunie 2012

ro

01 Jun, 2012 22:37 1157 Marime text

Avocatul Dinu Gheorghe, candidatul PP-DD pentru demnitatea de Primar al Constanţei împreună cu echipa sa de consilieri urează, cu aleasă prietenie părintească tuturor copiilor din Constanţa, din România şi din toata lumea, un sincer "LA MULŢI ANI!" cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor. Copiii în concepţia domnului Dinu Gheorghe reprezintă bucuria tuturor părinţilor şi speranţa de mâine a României. Dar pentru acest lucru, noi, cei în care părinţii şi comunitatea îşi pun speranţa că vor rezolva toate problemele din Constanţa, trebuie să acordăm o atenţie specială.

Dinu Gheorghe este cadru universitar, până de curând Decan al Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică la Spiru Haret, a predat şi la Universitatea Ovidius şi ştie că fără învăţători şi profesori bine plătiţi şi competenţi, Constanţa, este condamnată să fie doar o piaţă de desfacere şi copiii noştri o mână de lucru ieftină.

Copiii noştri vor avea parte de o educaţie performantă prin grija sporită faţă de elev încă de la clasele primare, prin construirea de centre afterschool, creşe, grădiniţe şi igienizarea şi modernizarea de pe raza oraşului Constanţa.

Mai mult, pentru intelectualii din Constanţa, profesori, doctori, ingineri va aloca un fond special de la bugetul local pentru plata deplasărilor la diferite congrese şi simpozioane ştiinţifice din ţară şi din străinătate, pentru că altfel, intelectualii noştri şi implicit tinerii vor fi depăşiţi şi nu vor putea avansa în profesie.

Nicio ţară şi nicio comunitate nu se poate dezvolta dacă nu investeşte în tinerii săi. Dacă nu avem grijă să îi ajutăm, să îi educăm şi atunci când devin majori să îi pregătim pentru viaţă, degeaba trăim!

Tinerii din Constanţa au nevoie de locuri de muncă, de o viaţă civilizată, de cultură, baze de distracţii, discoteci, dar şi de teatre, parcuri şi multe altele.

Tinerii din Constanţa au nevoie să fie bine pregătiţi pentru a se angaja mai uşor.

Cum îi ajutăm pe tinerii din Constanţa?

Gheorghe Dinu a gândit un Program - Programul "TINERII ŞANSA CONSTANŢEI ŞI A CONSTĂNŢENILOR" sens în care trebuie să investim pentru pregătirea lor în cursuri gratuite de formare profesională în cele mai variate domenii: de la informatică şi scriere de proiecte europene, management şi administraţie, până la meserii diverse ca electricieni, mecanici-auto, constructori, agricultori etc. finanţate prin POSDRU;

Prin Programul "Vreau să Fiu Colegul Tău" tinerii în timpul liceului şi al facultătii vor efectua stagii de practică în firmele din Constanţa şi din Portul Constanţa şi la firmele din tările şi oraşele cu care Constanţa se va înfrăţi. În mod special pentru tinerii absolvenţi ai Institului de Marină Comercială se vor duce toate diligenţele pentru desfiinţarea instituţiei cadeţilor.

O altă prioritate pentru Dinu Gheorghe este Sănătatea. - Dinu Gheorghe va susţine prin toate pârghiile legale, toate activităţile specifice întreţinerii sănătăţii constănţenilor şi a copiilor noştri, deoarece Constanţa are una dintre cele mai mari mortalităţi infantile din ţară. Acest fapt este inaccetabil!

În primul rând asistenţa sanitară pentru copii trebuie să fie performantă atât în ceea ce priveşte dotările spitalelor şi policlinicilor dar mai ales pregătirea, perfecţionarea şi retribuirea personalului sanitar şi medical.

Prin programul "MENS SANA IN CORPORE SANO" vom realiza pentru copiii noştri parcuri de joacă în aer liber şi acoperit, o piscină olimpică cu acces gratuit, vom suporta cheltuielule pentru deplasările copiilor sportivi la olimpiade în ţară şi străinătate şi în special al campionilor. Bineînţeles vom suporta şi deplasarea instructorilor care antrenează copiii campioni.

O comunitate fără copii sănătoşi şi educaţi nu are prezent şi nici viitor. Încă odată urăm tuturor copiilor „LA MULŢI ANI!" şi în cadou primarul Gheorghe Dinu va face un parc de distracţii (Disneyland) doar pentru ei, iar părinţilor să nu uite că votul lor dat cu responsabilitate în 10 iunie, va fi dat pentru viitorul copiilor lor.

Pentru că aşa cum au început să spună din ce în ce mai mulţi constănţeni:

"DINU GHEORGHE - PRIMAR, este Schimbarea în care avem încredere!

BIROUL DE PRESĂ AL PP-DD CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii