Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PP-DD Constanta - Marti, 05 Iunie 2012

ro

05 Jun, 2012 21:46 1236 Marime text

gheorghe_dinu_si_echipa_sa_de_consilieri.jpgDinu Gheorghe, candidat pentru demnitatea de primar al oraşului Constanţa din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, asigură cetăţenii că o alta prioritate a programului său este reprezentată de CONSTRUCŢIA DE LOCUINŢE şi înlocuirea infrastructurii din bani publici. Dinu Gheorghe susţine că trebuie să construim locuinţe din banii Primăriei, pentru că aşa-zisele "locuinţe ieftine" nu sunt atât de ieftine precum se spune, motiv pentru care foarte mulţi tineri s-au retras de la cumpărarea lor. Datorită administraţiei Mazăre majoritatea constănţenilor nu işi mai permit nici măcar să plătească întreţinerea si atunci din ce bani să suporte ratele la bănci? Din acest motiv trebuie să construim locuinţe din banii Primăriei, pe care să le inchiriem la preţuri modice pentru buzunarul tuturor.

gheorghe_dinu.jpgÎn paralel cu construcţia de locuinţe sociale, proprietatea Primăriei Constanţa, se impune cu necesitate o strategie pe termen scurt, mediu şi lung în ceea ce priveşte infrastructura. În primul rând trebuie schimbate toate conductele pluviale şi implicit canalizările şi este necesară redimensionarea acestora pentru a preveni astfel inundarea locuinţelor, dupa cum s-a văzut de curând în Constanţa. Practic Administraţia Mazăre nu numai că nu a redimensionat infrastructura pluviala, dar la puţinele locuinţe pe care le-a construit asa-zis " ieftin" nu a construit deloc canalizare. Astfel că, în secolul XXI, în anul de gratie 2012 în Constanţa Administraţia Mazăre a construit fose. Si când ne gândim că Mazăre vrea să construiască vreo 25 de turnuri în zona peninsulară fără să redimensioneze conductele pluviale, vă daţi seama ce dezastru va fi în subsolurile locuinţelor?
Aceeaşi administraţiă Mazăre este de vină şi pentru construcţia de blocuri între alte blocuri şi apariţia teraselor pe trotuare, obligând astfel cetăţenii să-şi rişte viaţa şi să ocolescă, mergând pe stradă şi nu pe trotuar, aşa cum ar fi normal în Constanţa anului 2012. Vă daţi seama doamnelor, ce risc este pentru o mamă care trece cu căruciorul printre masele pline de sticle cu alcool. Există riscul ca o sticlă să cadă peste bebeluş sau un beţiv să se atingă de mamă. Tot administraţia Mazăre este de vină şi pentru problemele din Palazu Mare unde locuitorii nu beneficiază nici măcar de o baie comunală. "Unde eşti tu Ţepeş, Doamne? ca punând mâna pe ei, să-i împarţi în două cete, în smintiţi şi în mişei?" În conluzie, nu numai că politica administraţiei Mazăre legată de construcţia locuinţelor aşa-zis "ieftine" a fost o păcăleala pentru tineri, care mai înainte de alegerile din 2008 se înscriau în masă, iar ulterior tinerii s-au retras tot în masa neputând plăti ratele, realizând că aceste locuinţe sunt mai scumpe decât apartamentele din centrul Constanţei. Astăzi înaintea alegerilor din 10 iunie 2012 administraţia Mazăre prin vocea lui Mazăre, a venit cu o altă capcană pentru alegători: a adus nişte containere pe care le-a transformat în garsoniere şi spune că le va da celor fără locuinţă. Deci nu-i mai invită pe constănţeni în blocuri civilizate pentru că sunt scumpe şi le oferă containere, containere care de obicei sunt destinate depozitării şi transportului mărfurilor. Înaintea venirii la putere a administraţiei Mazăre, oraşul Constanţa avea o identitate culturală şi arhitectonică. Astăzi oraşul este plin de ruine şi mai grav este faptul că arhitecţii au declarat război primarului Mazăre, fiindcă acesta, dupa ce a transformat staţiunea Mamaia într-un cartier al Constantei, vrea sa distrugă şi portul Tomis, Piaţa Ovidiu şi Plaja Modern prin construirea unor clădiri cu peste 30 etaje. Aceasta administraţie vrea să distrugă ce are mai frumos Constanţa, vrea să distrugă istoria Constanţei, identitatea noastră! Dragi constănţeni nu vă mai lăsaţi păcăliţi şi manipulaţi de aceasta administratie Mazăre, care vine cu idei trăsnite şi viclene doar în campanie, pentru că apoi Mazăre pleacă 6 luni in concediu, după cum chiar Mazăre spune, sfidându-ne. FOARTE IMPORTANT! În data de 10 iunie 2012 pe buletinul de vot aplicaţi ştampila Vot pe careul din dreapta jos al primei pagini pentru a-l vota pe domnul Dinu Gheorghe - Primar şi pagina 5 poziţia 8 pentru consilierii PP-DD.

Împreună să schimbăm în bine viitorul Constanţei, viitorul nostru şi al copiilor noştri. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

 

BIROUL DE PRESĂ AL PP-DD CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii