Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat II - PP-DD Constanta - Vineri, 25 Mai 2012

ro

04 Jun, 2012 22:37 1161 Marime text

Duminică, 3 iunie 2012 într-o atmosferă de Înaltă Ţinută la invitaţia specială a domnului Dinu Gheorghe candidat PP-DD pentru demnitatea de Primar al Constanţei, constănţenii iubitori de muzică au avut rara ocazie să o asculte pe celebra soprană Bianca Ionescu alături de nu mai puţin celebrul tenor Tony Zidaru de la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă a României. La spectacol au participat pe lângă cei 34 de consilierii ai PP-DD pentru Consiliul Local al municipiului Constanţa şi oameni de afaceri din străinătate şi din România, susţinători ai domnului avocat Dinu Gheorghe. Deschiderea superbului spectacol a fost făcută de domnişoara de doar 12 ani Ioana Bărbuliceanu care a cântat o superbă melodie, compusă şi dedicată special domnului avocat Dinu Gheorghe, melodie care nu doar că a primit un ropot de aplauze dar a smuls lacrimile auditoriului. Dar steaua spectacolului care a ridicat în picioare după fiecare melodie, sala arhiplina de concert a liceului de artă Regina Maria din Constanţa a fost celebra soprană Bianca Ionescu. Bianca Ionescu a oferit în premieră absoluta, domnului avocat Dinu Gheorghe candidat la Primăria Constanţa, o melodie intitulata "S-a născut o stea" şi a destăinuit auditoriului că a răspuns invitaţiei domnului Dinu Gheorghe fiind cucerită de personalitatea sa puternică şi împărtăşind încrederea că un Primar ca domnul avocat Dinu Gheorghe şi-ar dori orice oraş şi capitală a lumii.

În final celebra soprană s-a fotografiat alături de domnul avocat Dinu Gheorghe şi echipa sa de consilieri, respectiv : Victor Cruceru, Valentin Şurghie, Gabriel Candidatu, Perodin Dede, Constantin Niţe, Stelică Murariu, Eugen Mitu, Stelian Ciobanu, Gabriel Dima, Aurel Ungureanu, Luciean Atanasiu, Dragoş Buchilă, Valeriu Mocanu, Marilena Vlada, Ninela Rădulescu, Paval Victor Cucu, Georgeta Gherghina, Maria Iacob, Liliana Enache, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Mircea Iani, Constantin Ene, Paula Oprea, Nicu Zaharia, Răzvan Mureşanu, Daniel Dogaru, Mihai Filip, Viorel Călin, Mircea Broască, Alexandru Tudor, Andrei Sisu şi Cătălin Mircea.

Din discuţiile domnului Dinu cu celebra soprană Bianca Ionescu, domnul Gheorghe Dinu a aflat că aceasta, cănd venea în Constanţa era cazată într-un bloc de garsoniere pus la dispoziţie de administraţia locala, bloc care a fost confiscat de aceeaşi administratie Mazare şi vândut grupurilor de interese. Artiştii profesionişti au rămas fără teatru de comedie şi li s-a desfăcut contractul de muncă de către administraţia Mazăre în complicitate cu prefectul Claudiu Palaz si presedintele PDL Christian Gigi Chiru.

În context domnul Gheorghe Dinu fiind cadru universitar promite că va pune accent deosebit şi pe viaţa culturală a municipiului Constanţa care va redeveni acea scenă deschisă pentru actorii din Constanţa şi cei din ţara, dar şi pentru spectacole de vară aşa cum erau odinioara. De altfel se ştie că Cinematograful din Mamaia şi Teatrul de Comedie au fost desfiinţate de administraţia Mazăre cu complicitatea PDL (candidat Chiru Gigi).

Domnul Dinu promite celebrei soprane Bianca Ionescu că va construi locuinţe civilizate din banii Primăriei pe care le va închiria cu preţuri foarte mici pentru actorii constănţeni dar şi pentru toţi tinerii din Constanta şi cei aflati în nevoie.

În încheiere celebra soprană Bianca Ionescu a făcut următoarea afirmaţie: "Domnul Dinu Gheorghe este schimbarea în care constănţenii au încredere".

ATENŢIE! FOARTE IMPORTANT! În ziua de 10 iunie, pe buletinul de vot primarul Gheorghe Dinu se găseşte în colţul din dreapta jos al primei pagini iar echipa de consilieri se gaseste pe pagina 5 poziţia 8.

BIROUL DE PRESA AL PP-DD CONSTANTA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii