Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă UNPR MOS NICOLAE A ADUS CADOURI PENTRU COPII

ro

07 Dec, 2015 11:19 1443 Marime text
Duminică, 06.12.2015, sub emoția așteptării surprizelor, Moș Nicolae a venit cu daruri pentru copiii dintr-un centru de plasament din Constanţa, prin intermediul Asociaţiei Youth Vision şi a Organizaţiei de Tineret a UNPR din Municipiul Constanţa. Ajutoarele Moşului le-au oferit celor 60 copii şi tineri cu vârste cuprinse între doi şi 25 de ani, pachete personalizate cu obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte şi dulciuri. Din sacul Moşului nu au lipsit fructele sau jucăriile.
Youth Vision este o asociație neguvernamentală ce are ca misiune îmbunătățirea calității vieții persoanelor aflate în risc social prin oferirea de oportunități educative și integrare socio-profesională. Youth Vision a luat naștere în cadrul proiectului “0 Discriminare, 100% Participare!”, proiect finanțat prin Programul Tineret în Acțiune.
Membrii fondatori ai Asociației Youth Vision sunt voluntari ai Fundației World Vision România, Biroul Zonal Constanța, care au participat de-a lungul anilor la diferite campanii de conștientizare și fundraising, pentru tinerii defavorizați din județul Constanța.
Asociația și-a propus să funcționeze din anul 2015 ca Centru de Resurse  și să deruleze programe de dezvoltare personală / profesională, cursuri acreditate și activități de informare și sensibilizare a comunității, privind problematica persoanelor aflate în risc social. Metodele folosite în cadrul acestor activități sunt metode non-formale, precum: workshop-uri, activități sportive, teatru forum, dezbateri publice, campanii de informare, altele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii