Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă UNPR

ro

06 Jun, 2015 16:06 1014 Marime text
Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă, 6 iunie, la Timişoara,  la reuniunea zonală a partidului pe Regiunea V Vest.
Alături de conducerea partidului au participat parlamentari, preşedinţii organizaţiilor judeţene din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad, Hunedoara, precum şi aleşi locali ai UNPR.
În cadrul reuniunii, Gabriel Oprea a subliniat susţinerea UNPR, prin cei 55 de parlamentari, 39 deputaţi şi 16 senatori, pentru iniţiativele legislative concrete, de mare importanţă pentru asigurarea echilibrului social. Taxarea marilor averi, programul “Primul loc de muncă”, proiectul “Prima fermă”, prin care tinerii fermieri sunt încurajaţi să pornească o afacere,  sunt proiectele pe care UNPR le propune şi susţine pentru creşterea nivelului de trai al românilor.
 “UNPR este deschis oricăror dezbateri pe marginea proiectului iniţiat de partidul nostru, introducerea votului de la 16 ani. UNPR consideră că statul are datoria de a garanta drepturi electorale celor cărora le solicită taxe şi impozite. Dacă legislaţia permite accesul tinerilor de 16 ani pe piaţa muncii şi impune impozitarea acestora, atunci legea trebuie să le acorde şi drepturi electorale. Scăderea vârstei la care românii au drept de vot va încuraja implicarea civică a tinerilor, îmbunătăţind calitatea democraţiei româneşti”, a declarat Gabriel Oprea.
„ Avem convingerea că UNPR va avea rezultate bune la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.  În 2012, partidul a reuşit să obţină o jumătate de milion de voturi în condiţii dificile pentru o formaţiune tânără, iar de atunci, am devenit mai puternici prin creşterea numărului de membri şi prin legătura permanentă cu electoratul. Consolidarea partidului va continua şi în perioada următoare, ţinta noastră fiind de 1 milion de membri până la alegerile din 2016”, a mai arătat liderul partidului.
Gabriel Oprea şi-a exprimat încrederea că UNPR are capacitatea să ducă la îndeplinire acest obiectiv ambiţios, în contextul în care, de la înfiinţare şi până în prezent, UNPR a reuşit să îşi demonstreze seriozitatea şi devotametul faţă de interesul naţional prin asigurarea stabilităţii politice şi economice a României.
UNPR rămâne în continuare un partid deschis tuturor celor care își doresc seriozitate, securitate, oamenilor politici serioși care cred în principiile progresiste, în naționalismul pozitiv, în nevoia de stabilitate politică și în apărarea interesului național prin susținerea bunei guvernări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii