Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa PNL Constanta 15 Noiembrie 2015

ro

15 Nov, 2015 21:10 1031 Marime text
Sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal a găzduit duminică, 15 noiembrie a.c., ședința festivă de înscriere în PNL a aproximativ 200 de foști membri ai Organizației municipale a Mișcării Populare, în frunte cu secretarul general Liviu Popa, secretarul executiv Nicolae Constantin și foștii vicepreședinți Florin Ancuța, Mariana Boldea și Andrei Popa. „După plecarea din Mișcarea Populară a colegilor mai tineri, am considerat că este necesar să luăm și noi aceeași decizie pentru că împreună am făcut echipă bună. Nu a fost o decizie ușoară. Îmi pare rău că am fost loial și dedicat cuiva pentru care ideea de echipă este doar de fațadă, iar adevărul și corectitudinea sunt complet necunoscute, interesul personal și cultul egoului propriu fiind singurele care contează, fiind duse la extrem. Totul a culminat cu ciudata apropiere de stânga pe care nu o împărtășim. Acestea sunt câteva dintre motivele care ne-au determinat să plecăm pentru a continua direcția de dreapta și sunt sigur că putem să ne aducem aportul, aici, în PNL, unde valorile de dreapta primează în fața intereselor proprii. În perioada următoare vor mai veni și alți colegi care sunt dezamăgiți de politica dusă de MP la Constanța”, a declarat fostul secretar general al MP Constanța, Liviu Popa.

Noii membri ai PNL Constanța au fost felicitați de fostul președinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret a MP, Costin Avătavului, actualmente membru al PNL Constanța. „Sunt foarte fericit că ați luat această decizie, veți vedea că nu veți regreta. Împreună am crezut în proiectul PMP la Constanța, dar liderii aveau alte planuri. Munca noastră se va vedea aici, în Partidul Național Liberal, singurul partid unde putem munci și care poate da viitorul primar al Constanței”, a afirmat Costin Avătavului.

La rândul său, copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, le-a urat bun venit noilor membri ai PNL Constanţa. „Mă bucur mult că ați decis să vă alăturați filialei noastre. Am căzut de acord ca împreună să consolidăm construcția de dreapta de care este foarte nevoie. Bucuria este cu atât mai mare cu cât astăzi un număr important de constănțeni și-au propus același lucru și avem aceleași idealuri. Mi-am dorit demult această construcție pentru că vreau să oferim Constanței pentru prima dată o administrație de dreapta.

Constanța nu are nevoie de mai multe partide și partidulețe de dreapta, ci are nevoie de unul foarte puternic. În acest moment, avem nevoie de altfel de oameni în politica Constanței, de altfel de oameni care să ne reprezinte și altfel de oameni care să fie mai apropiați de cetățenii din municipiu și județ”,
a subliniat liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

Nu în ultimul rând, copreședintele Organizației municipale PNL Constanța Robert Boroianu a afirmat că „oamenii care s-au alăturat astăzi Partidului Național Liberal au venit pentru că aici găsesc liniște și lideri normali. Împreună vom avea foarte mult de muncă în perioada următoare, în organizațiile de pe lângă secțiile de votare. Toți cei care astăzi au semnat adeziunea se vor regăsi în echipa Organizației municipale PNL Constanța, precum și în  conducerea de la municipiu”. 

La eveniment au fost prezenți copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, copreședintele PNL municipiul Constanța Robert Boroianu și secretarul general al PNL Constanța Septimiu Bourceanu.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii