Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PNL 9 Mai 2015

ro

09 May, 2015 13:44 1389 Marime text
Filiala Constanţa a Tineretului Naţional Liberal a sărbătorit sâmbătă, 09 mai a.c., Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Europei şi a Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial.
În acest context, preşedintele Organizaţiei Judeţene a TNL Constanţa şi vicepreşedinte al PNL Constanţa, Bogdan Bola, şi Irina Moroşanu, membru al Organizaţiei municipale Constanţa a PNL, au participat la ceremonia de depunere de coroane de flori la Monumentul Independenţei de Stat a României aflat în Parcul de la Casa de Cultură.

„Sunt onorat să reprezint Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal în această zi cu o deosebită semnificaţie pentru România, o zi în care destinele noastre, dar şi ale întregii Europe s-au schimbat”, a declarat liderul TNL Constanţa, Bogdan Bola.

Trebuie menţionat că PNL Constanţa a fost singurul partid politic care a avut reprezentanţi la ceremonia de depunere de coroane dedicată zilei de 9 mai, alături de reprezentanţii asociaţiilor de veterani şi minorităţi, ai instituţiilor militare şi de stat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii