Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Mișcarea Populară nu-și plătește membrii!

ro

25 Oct, 2015 13:19 1172 Marime text

Mişcarea Populară nu-şi „plăteşte” membrii!

 
Mişcarea Populară neagă cu vehemenţă zvonurile lansate pe un anumit post de televiziune, potrivit căruia participanţii la Congresul Extraordinar de înfiinţare a formaţiunii politice Mişcarea Populară ar fi fost plătiţi pentru a veni la lucrările Congresului.

Congresul nostru a reprezentat un uriaş succes în ce priveşte participarea, am avut 5224 de delegaţi, plus încă peste 1.000 de invitaţi, făcând Sala Palatului neîncăpătoare.

Mai mult decât atât, au participat peste 40 de membri din Diaspora.
Considerăm că nu face cinste unor jurnalişti să încerce să umbrească succesul pe care Mişcarea Populară l-a înregistrat la chiar Congresul de înfiinţare.

Precizăm că la Congres nu am contabilizat decedaţi, români care muncesc în străinătate, ci strict membrii Mişcării Populare care au participat cu drag la lucrările Congresului, ceea ce s-a putut observa cu uşurinţă din transmisia televiziunilor, prezente în număr foarte mare la evenimentul nostru.

Mişcarea Populară constată cu amărăciune că unii jurnalişti caută cu orice preţ să mânjească cu noroi acţiunile noastre, ale Preşedintelui Traian Băsescu, cu o obstinaţie şi cerbicie demne de o cauză mult mai bună. Mai ales când deservesc televiziuni de ştiri, care au menirea să informeze, nu să dezinformeze publicul telespectator.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii