Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Competitie de Sah si Table

ro

01 Oct, 2012 22:58 808 Marime text

Marea Competiţie de Şah şi Table, desfăşurată la restaurantul Vraja Mării din Constanţa, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, a întrunit un număr de aproximativ 100 de persoane aflate la vârsta de aur, care au participat cu pricepere şi drag, mulţi dintre aceştia obţinând rezultate demne de apreciat.

Jocul de şah a fost arbitrat de către domnul Iordache Claudiu, maestru al sportului, comandor şi reprezentant al Federaţiei Române de Şah, iar câştigătorii premiaţi fiecare cu o masă de două persoane , la restaurantul Vraja Mării, sunt: domnul Spînoche Ion şi domnul Viişoreanu Nicolae, la competiţia de table, câştigătorul fiind domnul Ghiţă Anghel.

Startul competiţiei a fost dat de către doamna deputat Maria Stavrositu, care a adresat câteva vorbe tuturor celor prezenţi, prin care şi-a exprimat deschiderea şi aplecarea în vederea soluţionării eventualelor probleme semnalate de către cetăţeni.

Atmosfera caldă, spiritul competitiv, devotamentul concurenţilor şi zâmbetele de pe feţele tuturor celor prezenţi, au reprezentat elementele care au transformat această competiţie adresată pensionarilor, într-un real prilej de sărbătoare şi voie bună.

Deputat Maria STAVROSITU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii