Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 14.000 de membri PNG-CD s-au alaturat PNTCD

ro

03 Jun, 2009 18:00 1971 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Peste 14.000 de membri PNG-CD s-au alaturat PNTCD

Peste 14.000 de membri ai filialelor PNG-CD din sectoarele 3, 4 si 5 s-au alaturat campaniei PNTCD. Acestia vor sustine actiunile de campanie ale partidului si se vor implica in procesul de numarare paralela a voturilor, organizata de PNTCD in ziua alegerilor.

Noii membri ai PNTCD au ca obiectiv atingerea unui scor electoral de peste 5% la nivelul Capitalei si se vor implica in proiectele ulterioare ale partidului. Decizia de cooptare a acestora a fost luata, ieri, dupa consultarile cu presedintii filialelor PNTCD Bucuresti.

„Ne bucuram sa vedem ca PNTCD castiga tot mai multi simpatizanti si membri. Am asistat in ultima perioada la un val de inscrieri in PNTCD, in special din partea tinerilor, lucru care ne demonstreaza ca PNTCD este un partid al tinerilor, necompromis politic. Suntem in acest moment singurul partid care promoveaza valorile crestin democrate in Europa iar interesul tinerilor fata de programul nostru este un semn ca Romania doreste o schimbare” a declarat Marian Petre Milut, presedintele PNTCD.

In cadrul conferintei de presa sustinuta cu aceasta ocazie, presedintele PNTCD a prezentat un sondaj de opinie intern realizat in perioada 1-2 iunie 2009 pe un esantion de 4780 de persoane. Potrivit sondajului, intentia de vot pentru PNTCD este de 5,7% in timp ce alte partide sunt cotate dupa cum urmeaza: PSD – 30,2%, PDL- 30,4%, PNL – 19,3%, UDMR – 6,3%, PRM – 5,3%%, EBA – 2.2%%, P. Abraham – 0,1% Altii – 0,5%. Chestionarele au fost aplicate prin telefon unui esantion reprezentativ de persoane cu drept de vot din mediul rural (52%) si urban (48%).

„Ne vom opune oricarei incercari de manipulare a opiniei publice prin intermediul sondajelor de opinie difuzate de posturile de televiziune in ultima perioada. Aceste informatii sunt menite sa pregateasca un nou furt electoral iar PNTCD va face o numaratoare paralela a voturilor pentru a stopa aceste abuzuri. Dorim sa informam ca avem reprezentanti in toate sectiile de votare din Romania cu care vom tine in permanenta legatura pentru a avea o evidenta reala a voturilor” a mai declarat Marian Petre Milut.

Maine, 4.06.2009, la ora 12.00, PNTCD va organiza o noua intalnire cu membrii si simpatizantii partidului pentru a anunta colaborarea cu PNDC. In ultima zi de campanie PNTCD va organiza un mars „Pro Europa.Pro Vot.Pro PNTCD” la care vor participa peste 2000 de tineri. Marsul va incepe la ora 12, de la sediul partidului din Piata Rosetti si va merge pe traseul Universitate, Romana, Televiziunea Romana.

03.06.2009
Biroul de Presa PNTCD
comunicare@pntcd.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii