Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, adevărata catastrofă pentru România

ro

12 Apr, 2013 15:00 892 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal reamintește faptul că toate partidele care compun Uniunea Social Liberală și-au asumat candidatura lui Crin Antonescu la Președinția României. Credibilitatea sa este confirmată de numeroase sondaje de opinie și nu poate fi contestată de un personaj care se menține în funcția de președinte fără nicio bază populară, ci doar speculând niște sincope legislative.
Facem această precizare având în vedere faptul că, în ultima perioadă, Traian Băsescu a făcut public o serie de declarații în intenția de a se relegitima. Totuși, Băsescu nu reprezintă pe nimeni, cu excepția unui grup restrâns de interese clientelare și politice. Un asemenea personaj nu poate vorbi despre credibilitate, ci trebuie izolat politic.
Adevărata catastrofă pentru România este tocmai Traian Băsescu și singurul gest pe care l-ar putea face pentru binele acestei țări ar fi să plece de la Cotroceni.
În loc să își asume rolul constituțional de mediator, Traian Băsescu a adus grave deservicii de imagine României și a antagonizat clasa politică internă. Aceasta este adevărata lipsă de responsabilitate față de interesul național.

12 aprilie 2013                           Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii