Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări PNL - 16.08.2011

ro

16 Aug, 2011 18:50 1145 Marime text


Comunicat de presă

 Doamna Roberta Anastase doreşte să ne demonstreze cu obstinaţie că numărătoarea greşită a voturilor din Parlament nu a fost o pură întâmplare. Aşa cum numără voturile, preşedintele Camerei Deputaţilor îşi numără şi proaspeţii membri de partid.
 Partidul Naţional Liberal se declară bucuros să constate că, între atâtea probleme grave care apasă pe umerii naţiunii române, doamna Anastase şi-a găsit timp să primească personal în PDL un număr de 250 de oameni, anunţaţi drept pensionari şi foşti membri PNL. Nimic suspect până acum! Ceea ce omite să ne spună doamna Anastase este faptul că, în luna februarie, PDL Constanţa anunţa cu mare pompă înscrierea a 200 de foşti liberali în rândurile partidului aflat la guvernare, în urma unui parteneriat între Eugeniu Cojocaru, care se revendica drept fost lider al pensionarilor liberali, şi preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru. Aceleaşi persoane care s-au înscris şi luni în PDL.
Reamintim faptul că Eugeniu Cojocaru a fost exclus din PNL în iunie 2010, nefiind niciodată membru activ şi nici ales în vreo structură de conducere a PNL Constanţa.
Mai mult, ieri am asistat, încă o dată, la umilirea pensionarilor, practică de acum obişnuită a actualei puteri. Doar un carnet portocaliu te face demn să mănânci o ciorbă gratuită. Atent instruiţi de liderii locali ai PDL, cu proaspetele carnete de membru înmânate de doamna Anastase pe masă, pensionarii s-au putut alinia să se înfrupte din bunătăţile oferite graţie partidului de guvernare. Și toate astea, în lumina camerelor de luat vederi ale televiziunilor chemate să arate poporului forţa şi mărinimia puterii din Modrogan.
Ne exprimăm speranţa că PDL nu o să anunţe reînscrierea, în doar câteva luni, a aceloraşi 250 de foşti membri PNL.
16.08.2011               

Departamentul de Analiză Politică şi Comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii