Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi - Teodorovici şi Ponta - record mondial de incompetenţă. Au întors ţara pe dos pentru reforma de sapte zile a bacşişului

ro

16 May, 2015 16:01 1098 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a subliniat, în contextul renunţării intempestive la impozitarea bacşişului după două luni de eforturi guvernamentale, că Victor Ponta şi Eugen Teodorovici menţin supraacciza la carburanţi, taxa pe stâlp şi vor reintroducerea impozitului forfetar:

După nici două luni în care au mimat reforma fiscală, Eugen Teodorovici şi Victor Ponta renunţă la aparenţa că s-ar pricepe în vreun fel la acest domeniu. Nu cred că s-a mai intamplat intr-un stat modern, cu reguli predictibile, ca o ordonanţă de urgenţă atat de importanta să fie abrogată la 7 zile de la intrarea ei în vigoare – e un record mondial de amatorism. O nouă probă a incompetenţei guvernului Ponta, dar care poate să ascundă altceva: rediscutarea introducerii impozitului forfetar, dar şi faptul că, în ciuda promisiunilor, supraacciza la carburanţi rămâne, la fel şi taxa pe stâlp. Aşa zisa relaxare fiscală dispare pentru că nici Victor Ponta nu crede că promisiunile pe care le-a făcut pot fi transpuse în realitate. O nouă sfidare pentru mediul de afaceri, care are cerinţe foarte simple de la orice guvern: predictibilitate şi transparenţă”.
Ovidiu Raeţchi a adăugat că experimentele lui Victor Ponta din fruntea Ministerului de Finanţe demonstrează că premierul este incapabil să numească oameni competenţi la conducerea acestui Minister:
După ministrul Usturoi, ministrul Tablou şi ministrul Bacşiş este clar că premierul este incapabil să numească oameni competenţi la conducerea unuia dintre cele mai importante Ministere. Cei doi ar trebui să vină cu demisia la pachet, pentru că mediul de afaceri din România are nevoie de predictibilitate şi competenţă, nu de experimente fiscale pe nervii şi banii sai”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii