Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Gheorghe Dragomir - „Nominalizarea lui Victor Ponta în funcția de premier, consecința unei noi realități politice"

ro

28 Apr, 2012 22:33 1083 Marime text

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că nominalizarea lui Victor Ponta pentru funcția de premier este un gest firesc, normal, care vine ca o consecință a unei noi realități politice pe care votul Parlamentului a consfințit-o vineri. „ Acum există o nouă majoritate și o nouă putere, iar cu această ocazie am revenit în parametrii constituționali și la respectarea Constituției. Suntem conștienți de responsabilitatea acestui moment, de dificultățile socio-economice cu care se confruntă România și, tocmai de aceea, trebuie să parcurgem rapid procedurile parlamentare și să instalăm cât mai repede noul Guvern", declară liderul PNL Constanța.

Potrivit declarațiilor parlamentarului liberal, printre obiectivele imediate pe care le va avea în vedere noul Cabinet Ponta se numără restabilirea normalității în raporturile instituționale, identificarea unui set de măsuri economice necesare, după o analiză realistă a situației actuale. „Deși USL a venit cu propuneri concrete încă de acum un an și jumătate, din păcate, România a pierdut timp prețios în timpul guvernărilor Boc-Ungureanu. Uniunea Social Liberală este pregătită să guverneze România. USL are soluții concrete pentru ieșirea din criza economică și socială, iar programele politice pe diferite domenii vor fi puse în aplicare de persoane competente, pregătite să-și asume actul guvernării", mai spune președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

În ceea ce privește nominalizarea lui Victor Ponta în funcția de premier de către Traian Băsescu, liderul PNL Constanța susține că șeful statului a fost forțat să accepte varianta propusă de USL pentru a-și conserva poziția. „Desemnarea lui Victor Ponta a fost făcută din rațiuni politice, nu pentru a sprijini PDL, ci propria persoană pentru a rămâne la Cotroceni. Oamenii care au ieșit în februarie în stradă au obținut, la sfârșitul acestei săptămâni, o victorie, au arătat că o amplă mișcare socială poate schimba atitudinea politică", a conchis deputatul Gheorghe Dragomir.

28 aprilie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii