Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Data de 27 aprilie 2012, ziua unui nou început pentru România

ro

28 Apr, 2012 17:11 1067 Marime text

Votul dat astăzi de Parlamentul României reprezintă o victorie nu numai a Opoziției, ci și a României și a milioanelor de oameni care au cerut schimbarea actualei puteri. Este o dovadă că în România semnalul schimbării a fost dat și că România poate funcționa în parametrii unui stat democratic.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal salută votul dat astăzi de o parte dintre foștii parlamentari ai puterii, care au optat pentru demiterea Cabinetului Ungureanu, înțelegând că nu se mai poate continua în acest fel și că au o datorie față de România. Sperăm ca această zi să însemne încheierea unui capitol negru din istoria României, iar data de 27 aprilie 2012 să reprezinte ziua unui nou început pentru România.

Am constatat azi că, în ciuda eforturilor disperate ale fostei puteri de a rămâne la guvernare cu orice preț, prin toate mijloacele, inclusiv prin presiune și șantaj, pedeliștii n-au putut împiedica un act de voință democratică. În sfârșit, s-a demonstrat că nu mai putem continua așa și am evitat în ultima clipă pericolul ca statul de drept să dispară din România.

Mandatul lui Mihai Răzvan Ungureanu a fost cel mai scurt mandat al unui premier din istoria post-decembristă a României, numai 78 de zile. Guvernul Ungureanu a fost nelegitim, fără susținere parlamentară.

27 aprilie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii