Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu ii solicita lui Traian Basescu consultari pentru deblocarea crizei

ro

02 Nov, 2009 17:36 1354 Marime text


COMUNICAT DE PRESĂ
Crin Antonescu îi solicită lui Traian Băsescu consultări pentru deblocarea crizei

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astăzi la Târgul Mureş că le va solicita atât preşedintelui Traian Băsescu, cât şi preşedintelui PD-L Emil Boc, consultări pentru a încerca să-i convingă că nu pot să-şi asume iresponsabilitatea de a duce România în situaţia de a nu putea plăti pensii şi salarii tocmai categoriilor celor mai defavorizate. Crin Antonescu a făcut apel la responsabilitate pentru a nu menţine România într-o situaţie de blocaj, afirmând totodată că va încerca să explice şi PD-L „că există viaţă politică şi după Traian Băsescu, că avem o răspundere toţi în faţa României şi nu în faţa unui om din care Emil Boc şi colegii săi de partid au făcut un stăpân”.
Candidatul PNL la preşedinţie a reluat solicitarea către Traian Băsescu, Mircea Geoană, Emil Boc şi Gheorghe Pogea să spună public ce s-a întâmplat cu banii încasaţi până acum de la Fondul Monetar Internaţional. ”În calitate de candidat la preşedinţia României, de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, de senator al României, doresc doar să ne spună simplu, clar, exact unde s-au dus banii de până acum de la FMI”, a insistat Crin Antonescu.

1 noiembrie  2009                                     Biroul de presă al PNL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 02 Nov, 2009 17:39 Crin Antonescu face socotelile altora ,dar pe ale LIBERALILOR LUNATICI cine le face?