Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL - Vineri, 20 Aprilie 2012

ro

21 Apr, 2012 00:13 841 Marime text

Transferurile recente ale parlamentarilor către Partidul Național Liberal ne arată că suntem în pragul unei bătălii politice majore, care nu privește doar USL, ci tot parcursul României pe termen lung. Cei care s-au alăturat PNL sunt persoane care au avut de-a lungul vremii un comportament decent din punct de vedere politic și cărora nu li se pot reproșa fapte de corupție.

Ca urmare, Filiala PNL Constanța consideră că, în aceste zile, PDL se află în plin proces de disoluție, într-o degringoladă fără ieșire și probabil va dispărea de pe scena politică.

Totuși, am fi vrut ca dezbaterile pe tema traseismului să se fi purtat atunci când pe scena parlamentară a apărut un partid care nu a participat niciodată în alegeri, precum UNPR, și când guvernele Boc și Ungureanu au supraviețuit cu voturile celor plecați de la PNL și PSD. Din păcate, în acele momente am avut slabe reacții din partea societății civile. Ne întrebăm totuși, unde erau atunci moraliștii?

Cei care acum invocă principii, cu puțin timp în urmă salutau ca pe o victorie politică a PDL constituirea unei majorități prin trădare și șantaj.

În schimb, PNL nu a primit alături oameni corupți, încadrați în sistemul de furt și minciună al puterii.

20 aprilie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii