Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL - Joi, 25 Octombrie 2012

ro

25 Oct, 2012 23:45 1022 Marime text

Delegația Partidului Național Liberal în Parlamentul European respinge cu fermitate afirmațiile mincinoase ale europarlamentarului PDL Elena Băsescu, potrivit cărora poziția oficială a ALDE în Parlamentul European a fost împotriva candidaturii lui Leonard Orban la Curtea Europeană de Conturi.

În cadrul ședinței conducerii Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa de marți, 23 octombrie a.c., s-a decis ca toți eurodeputații ALDE să voteze favorabil candidatura lui Leonard Orban. Cei care au votat în mare majoritate împotrivă au fost reprezentanții PPE.

Elena Băsescu ori minte cu nerușinare ori este incapabilă să înțeleagă semnificațiile documentelor oficiale ale Parlamentului European. Din așa-zisa dovadă pe care a prezentat-o public în susținerea acuzațiilor aduse ALDE, nu reiese faptul că poziția oficială a Alianței a fost una împotriva lui Leonard Orban.

Europarlamentar cu o activitate total nesemnificativă la nivelul Parlamentului European, Elena Băsescu face tot posibilul să se facă remarcată și recurge la singurele acțiuni la care se pricepe - dezinformează și aduce acuzații fără temei.

Comportamentul iresponsabil al Elenei Băsescu se înscrie în atitudinea antinațională pe care PDL o manifestă în Parlamentul European. Este inacceptabil ca democrat-liberalii să exporte o bătălie politică internă la nivel european, astfel încât un demnitar român, care se bucură de reală apreciere profesională în Uniunea Europeană, să fie sabotat din cauza disputelor politicianiste promovate de PDL.

Elena Băsescu, la fel ca și ceilalți europarlamentarii PDL, ar trebui să le explice românilor ale cui interese le susțin ei la Bruxelles, pentru ca în nici un caz nu promovează interesul național al României.

Delegația PNL în Parlamentul European

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii