Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanta lansare candidaturi Hasotti Dragomir

ro

25 Nov, 2012 22:44 1482 Marime text

Candidatul USL pe Colegiul 1 Camera Deputaților, deputatul Gheorghe Dragomir, președinte al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, și candidatul USL pe Colegiul 1 Senat, senatorul Puiu Hașotti, ministru al Culturii, s-au întâlnit vineri, 23 noiembrie a.c., cu alegătorii din comunele Grădina, Târgușor și Nicolae Bălcescu.

În prezența a sute de locuitori ai celor trei comune, a primarilor Gabriela Iacobici, Dumitru Dragu și Viorel Bălan, și a consilierilor locali din comunele Grădina, Târgușor și Nicolae Bălcescu, candidații Uniunii Social Liberale pe Colegiul 1 Camera Deputaților și Colegiul 1 Senat și-au lansat candidaturile pentru un nou mandat de deputat, respectiv senator.

Prezent în rândul cetățenilor, senatorul Puiu Hașotti a declarat că, împreună cu deputatul Gheorghe Dragomir, va fi alături de cetățenii celor trei localități în toate proiectele importante pe care le desfășoară primarii. „Ușile noastre ca parlamentari, eventual ca miniștri, vor fi deschise pentru dumneavoastră și tot ce va sta în puterea noastră să facem pentru comunitatea locală vom face. Vom fi alături de proiectele pe care Primăria și Consiliul Local le vor iniția", a afirmat parlamentarul liberal.

Acesta a susținut că, la alegerile parlamentare din 09 decembrie, electoratul are o misiune foarte grea. „De data aceasta, aveți practic de ales între bine și rău. Dacă doriți să vi se mai taie pensiile și salariile, puteți vota ARD, vechiul PDL al lui Traian Băsescu. Noi am dat pensiile înapoi și nu mai vrem să tăiem salariile. Noi dăm salariile înapoi, iar din decembrie, Guvernul USL va mai da încă 8% la salarii. Noi nu desființăm 300.000 de mici întreprinderi și nici nu dăm 400.000 de șomeri în această țară. Noi vom reînființa aceste întreprinderi, vom da locuri de muncă și vom atrage fonduri europene. Vom renaște speranța în fiecare dintre noi", a mai spus candidatul USL pe Colegiul 1 Senat, senatorul Puiu Hașotti.

La rândul său, deputatul Gheorghe Dragomir le-a explicat cetățenilor motivul pentru care s-a format Uniunea Social Liberală: „pentru că România are nevoie de o construcție politică puternică, menită să dea stabilitate și să redea speranța românilor". De asemenea, candidatul USL pe Colegiul 1 Camera Deputaților a susținut că „România are nevoie de oameni pricepuți, de un guvern puternic, format din oameni profesioniști, de politicieni cărora să le pese de oamenii simpli, de la țară pentru a duce la bun sfârșit proiecte benefice comunităților locale. Ceea ce este cel mai important este ceea ce reușim să facem pentru dumneavoastră pentru că dumneavoastră sunteți cei care ne alegeți pe noi, și noi trebuie să vă reprezentăm interesele în Parlament", a declarat deputatul Gheorghe Dragomir.

De asemenea, liderul PNL Constanța a amintit și faptul că, timp de aproape patru ani, România a făcut numeroși pași înapoi, în loc să evolueze. „În loc să ajungem o țară mai dezvoltată, mai prosperă, nu am făcut altceva decât să pierdem timp cu cei care ne-au reprezentat, cu cei din PDL. Iar acum se ascund după formula ARD, și-au schimbat culorile, pentru că le este jenă să revină în fața dumneavoastră să spună ce au făcut în ultimii patru ani", a încheiat parlamentarul liberal.

Cei doi candidați USL la alegerile parlamentare din 09 decembrie au fost însoțiți la evenimentele de lansare a candidaturilor de numeroși reprezentanți ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, printre aceștia amintindu-i pe consilierii județeni Baiazid Memiș, Marian Crușoveanu și Sorin Moceanu, dar și pe consilierul local Radu Matei.

Seria lansărilor electorale ale celor doi candidați USL pe Colegiul 1 Camera Deputaților și Colegiul 1 Senat va continua astăzi, 24 noiembrie a.c., în comuna Corbu, de la ora 18.00, urmând ca duminică, 25 noiembrie a.c., deputatul Gheorghe Dragomir și senatorul Puiu Hașotti să se deplaseze în cumunele Istria (ora 13.00), Mihai Viteazu (ora 14.30) și Săcele (ora 16.00).

24 noiembrie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii