Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

comunicat de presa PNL Constanta

ro

30 Apr, 2012 18:12 1031 Marime text

Odată cu înlăturarea Guvernului Ungureanu și desemnarea lui Victor Ponta în funcția de prim-ministru al României, PDL Constanța, aflat acum în plin proces de disoluție, este abandonat de membrii marcanți prezenți în structurile administrației locale, cât și de membrii organizațiilor locale.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a primit, la sfârșitul săptămânii trecute, adeziunile primarilor PDL din localitățile Albești, 23 August, Costinești, Valu lui Traian și Nicolae Bălcescu, aceștia alăturându-se liberalilor constănțeni împreună cu organizațiile democrat-liberale din localitățile respective.

Tot la finele săptămânii trecute, PNL Constanța i-a primit în rândurile sale pe membrii organizațiilor locale PDL Mihail Kogălniceanu și Ciocârlia.

PNL Constanța a primit în rândurile sale oameni care s-au dedicat rezolvării problemelor comunităților locale, care au avut realizări, care au decis să nu mai accepte să fie părtași la condamnarea României și împreună cu care putem trece la construirea unei drepte autentice în România.

30 aprilie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii