Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul Dorina Cicilia Serbanescu a obtinut la Primaria Adamclisi cel mai bun scor al PNL in aceasta comuna

ro

02 Jun, 2010 20:48 1813 Marime text

Comunicat de presă

 Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal declară scorul de 23.02% obţinut de candidatul Dorina Cicilia Şerbănescu la Primăria Adamclisi ca fiind cel mai bun scor obţinut de PNL în această comună.
 Credem că rezultatul obţinut de candidatul PNL la alegerile locale de duminică crează premisele ca în 2012 Partidul Naţional Liberal să câştige Primăria Adamclisi.
 După primul tur de scrutin al alegerilor locale parţiale, votanţii candidatului PNL au declarat că nu au o opţiune de vot pentru turul II, în condiţiile în care cadourile electorale cântăresc mai mult decât valoarea umană.
 Filiala PNL Constanţa este decisă să construiască în jurul candidatului Dorina Cicilia Şerbănescu o echipă puternică, astfel încât electoratul liberal să îşi păstreze identitatea. Obiectivul principal al organizaţiei locale PNL Adamclisi este acela de a găsi soluţii pentru dezvoltarea comunei şi pentru creşterea nivelului de trai al locuitorilor din zonă, obiectiv care poate fi atins doar cu un primar liberal. 

02 iunie 2010                                       Biroul de presă PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii