Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleșii locali ai PNL sprijină proiectele de dezvoltare regională

ro

22 Oct, 2013 17:51 1155 Marime text
Vineri, 18 octombrie, a avut loc, începând cu orele 17:00, o întâlnire zonală organizată de Filiala Constanța a Partidului Național Liberal, cu participarea președintelui Gheorghe Dragomir, la sediul Primăriei Cernavodă.

La întrunire au fost prezenți între alții primarul din Cernavodă, Gheorghe Hânsă, președintele de organizație al PNL din Rasova, Matei Traian, primarul și viceprimarul din Seimeni, Lucian Blaj respectiv Dan Vicu și consilierii locali. Discuțiile s-au axat pe probleme privind activitatea curentă a organizațiilor, cât și proiectele viitoare ale orașului Cernavodă și localităților Rasova și Seimeni.

Au fost analizate stadiile proiectelor aflate în atenția administrațiilor locale, cât și unele aspecte privind susținerea și adoptarea acestora în cadrul ședințelor consiliilor locale. Unul dintre punctele importante aflate pe ordinea de zi a fost cel legat de asigurarea transportului elevilor din comunele învecinate spre Cernavodă. În acest sens, primăria orașului Cernavodă și-a propus implementarea unui program în cadrul căruia școlarilor să li se asigure transportul din localitățile învecinate spre unitățile școlare din oraș.

Au fost dezbătute și alte chestiuni organizatorice de dezvoltare locală, în special modul în care primarii prezenți la întrunire răspund problemelor ridicate de către cetățeni, cât și proiectele ce pot fi finanțate prin utilizarea cât mai corectă a fondurilor europene de dezvoltare locală.
 
22.10.2013 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                                 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii