Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrisoare deschisa adresata Marelui Absent (primarul Radu Mazare)

ro

29 Jan, 2014 12:52 2018 Marime text
Scrisoare deschisa adresata Marelui Absent (primarul Radu Mazare)


Incercand sa fim vocea constantenilor, transmitem prin intermediul presei aceasta scrisoare deschisa catre domnul primar Radu Mazare si catre colegii domniei sale din fruntea administratiei locale.


Am recurs la aceasta modalitate de comunicare din cauza faptului ca domnul primar lipseste cu desavarsire din peisaj, fiind probabil preocupat cu practicarea sporturilor de iarna pe meleaguri straine.


Dorim sa-i multumim domnului primar pentru grija deosebita pe care a avut-o la inceputul acestui an, aceea de a ne reimprospata memoria in ceea ce priveste plata taxelor si impozitelor locale.


Sa fiti convins, domnule primar, ca ne vom achita datoriile. Speram ca veniturile incasate din taxe si impozite sa va fie de folos in terminarea santierului din statiunea Mamaia si sa va permita sa organizati parade cu care alegorice cum nici la Rio nu s-au vazut! 


Noi, constantenii de rand, nu ne vom putea bucura de aceste magnifice spectacole, vom fi prea ocupati sa muncim pentru a putea achita nota de plata!


De asemenea, va multumim si pentru investitiile realizate la RADET, cele care au permis sa ni se calculeze estimativ niste facturi astronomice pentru luna decembrie 2013! Ne bucuram ca astfel au reusit sa inchida bugetar anul trecut, in perfect acord cu legea. Va promitem ca vom strange cat vom putea cureaua pentru a achita facturile, insa nu putem estima si cand o vom face.

Nu in ultimul rand, va multumim si ca v-ati gandit sa faceti economie la bugetul local si nu ati cheltuit prea mult cu deszapezirea. Va promitem ca vom face tot ce e omeneste posibil sa nu ajungem la spital cu entorse, fracturi sau traumatisme craniene din pricina troienelor de zapada; nu de alta, dar nu ne permitem sa stam in concedii medicale, noi trebuie sa ne platim facturile!

Cu stima,


Departamentul de Comunicare al Organizatiei Municipale a PDL Constanta



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii