Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Tusac iniţiază proiecte impotriva cetăţenilor din Mangalia

ro

24 Jul, 2011 23:02 800 Marime text
In sedinta extraordinara de consiliu, convocata astazi de Primarul Tusac, a fost votata initiativa acestuia de a mari cu 40% pretul la apa calda si caldura pentru cetatenii Mangaliei. Oare schimbarea proprietarului societatii de termoficare justifica aceste mariri?

Toti locuitorii orasului, vor plati din luna august facturi mai mari la intretinere in timp ce banii orasului sunt risipiti pe echipa de fotbal Callatis si pe tot felul de petreceri electorale in care este venerat marele conducator al orasului, omul model Claudiu Mihai Tusac.

Tot astazi Primarul Tusac a instituit o noua taxa pentru locuitorii orasului respectiv taxa de parcare in fata blocului. De trei ani de cand acest primar conduce orasul nu a fost in stare sa construiasca nici macar o parcare si vine astazi sa ia banii cetatenilor pentru ca isi tin masinile in fata blocurilor.

In aceste vremuri de criza in care cetatenii o duc din ce in ce mai greu cu banii, primarul mareste pretul la apa calda si caldura (cu 40 %), mareste impozitele (impozitul pe cladiri si terenuri) si pune alte taxe noi (taxa paragina, taxa verde, taxa de promovare si acum taxa pe parcarea din fata blocului). Sutele de miliarde strinse din aceste adevarate biruri se duc in conturile fimelor ce se fac ca lucreaza in oras la asfaltari, taiat iarba si montat palmieri, constructii locuinte, care nu vor fi cumparate de nimeni.

Nu voi gira cu votul meu in Consiliul Local initiativele primarului contra cetatenilor din Mangalia si ii asigur pe aceasta cale ca anul viitor vor scapa de toate problemele pe care actualul primar le-a generat oraşului. Cred ca Mangalia a dat inapoi cu 10 ani si va fi greu sa isi recapete locul pe care l-a ocupat in trecut.

Consilier Local PDL Paul Foleanu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii