Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Medgidia - Amatorii din conducerea primăriei Medgidia au fost puşi la punct de Ministerul Dezvoltării

ro

06 Jan, 2011 18:43 1067 Marime text

În data de 5 ianuarie 2011, la Medgidia a avut loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal cu 4 puncte pe ordinea de zi.

Pe data de 29 noiembrie 2010 a avut loc o şedinţă de consiliu local prin care s-au adoptat criteriile privind închirierea locuinţelor tip ANL. Consilierii PDL Dumitru Moinescu şi Georgiana Gheorghiu au atras atunci atenţia asupra faptului că proiectul de HCL nu respectă normele de aplicare ale legii privind închirierea locuinţelor tip ANL. Cu toate acestea, greşelile primarului Iordache au fost validate prin votul consilierilor PNL, PSD şi consilierul UDTTMR.

Prin scrisoarea pe care v-o ataşăm, Ministerul Dezvoltării îi pune la punct pe incompetenţii din primăria Medgidia cerându-le să corecteze greşelile din HCL 125/29.11.2010.

Deşi legea privind înfiinţarea Poliţiei Locale a intrat în vigoare de la mijlocul anului 2010 şi era cunoscut faptul că trebuie aplicată de la 1 ianuarie 2011, Marian Iordache s-a trezit pe data de 5 ianuarie să înfiiţeze această instituţie. Cu toate că legea spune că la înfiinţarea poliţei locale trebuie adoptate regulamentul, statutul poliţistului local şi organigrama, aceste documente nici măcar nu au fost redactate, conform punctului 3 de pe ordinea de zi a şedinţei.

Dacă în perioada 2004 - 2008 primăria Medgidia s-a manifestat ca lider al dezvoltării locale, antrenând primăriile din 23 de localităţi în proiecte precum Asociaţia de Dezvoltare Zonală şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară din Medgidia, azi primăria Medgidia este partener secundar într-un proiect de învăţământ, în care lider este primăria Castelu şi o şcoală din această comună, dovadă a faptului că Medgidia este condusă acum prin nepăsare şi incompetenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii