Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanta multumeste tuturor alegatorilor constanteni

ro

09 Dec, 2009 18:11 1066 Marime text

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL            
ORGANIZAŢIA MUNICIPALA  CONSTANŢA

COMUNICAT DE PRESA

Partidul Democrat Liberal, Organizatia Municipala Constanta, doreste sa multumeasca tuturor alegatorilor constanteni care prin votul de duminica, au optat pentru Traian Basescu si pentru continuarea reformelor economice si politice din Romania.
Dorim sa multumim tuturor membrilor de partid care prin munca lor au reusit sa mobilizeze electoratul constantean si sa asigure o victorie de necontestat a Presedintelui Traian Basescu.
Victoria lui Traian Basescu in fata candidatului sustinut de mogulii rosii este urmarea unei campanii civilizate, curate si constructive in fata unei campanii murdare si plina de acuzatii nefondate  a PSD Constanta. Este o victorie mare, deoarece este victoria unui singur candidat si a unui singur partid in fata unei coalitii foarte mari de partide.
PDL Constanta asteapta pozitia oficiala a PSD Constanta cu privire la anunturile repetate, de campanie, ale Presedintelui PSD Constanta, Dn. Radu S. Mazare.
PDL Constanta doreste sa-i asigure pe constanteni ca va sustine formarea cat mai rapida a unui guvern PDL  care sa-si aduca, ca si pana acum, contributia la dezvoltarea economica a Municipiului si Judetului Constanta.

Data         Biroul de presă
09.12. 2009        Organizaţia municipală
         PDL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii