Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAZĂRE JOACĂ TEATRU! Solicit Curţii de Conturi să se sesizeze în cazul Fin.Co.Ge.Ro.Spa

ro

27 Jun, 2012 15:06 1394 Marime text


ORGANIZATIA JUDETEANA CONSTANTA
Str. Ion Lahovari nr. 2a   cod postal  900675
Tel/Fax 0241614140   e-mail: pd_constanta@yahoo.com
__________________________________________________

Comunicat de presă

MAZĂRE JOACĂ TEATRU!

Solicit Curţii de Conturi să se sesizeze în cazul  Fin.Co.Ge.Ro.Spa

 Cazul Fin.Co.Ge.Ro.Spa începe să ia amploare iar primarul, Radu Mazăre, se face că realizează abia acum cât de gravă este situaţia, după ce a dat prilejul acestei firme să câştige procesele în instanţă împotriva primăriei.
 Acum, el transferă  rezolvarea acestei  probleme pe umerii noştri, deşi el este responsabil pentru contravaloarea executării silite în valoare de 13 milioane de euro pentru care noi, constănţenii, trebuie să plătim. De aici reiese că primarul nu a fost interesat să apere cinstit patrimoniul oraşului şi interesul constănţenilor. Din cauza comportamentului de grandoman şi din cauza evitării discuţiilor şi demersurilor care ar fi stopat şi diminuat penalităţile, precum şi sumele datorate, riscăm în final să plătim 30 de milioane de euro acestei firme. De ce să plătim noi, constănţenii, neglijenţa în serviciu a primarului?
Personal, îmi este greu să cred că este vorba doar de o aroganţă administrativă şi că nu sunt alte interese la mijloc, deoarece nu se explică cum primăria a pus la dispoziţie gratuit investitorului câteva hectare de teren pe malul mării, iar acum suportă şi contravaloarea construcţiilor, proprietăţi ale  firmei italiene.
 Cu toate că a avut la dispoziţie 12 ani pentru a stopa această “inginerie imobiliară”, el a făcut în aşa fel încât această afacere să intre în categoria tunurilor imobiliare cu care este familiarizat, tunuri imobiliare care ne-au adus nouă, constănţenilor, pagube de sute de milioane de euro din averea oraşului.
Solicit public Curţii de Conturi să constate cine se face vinovat de afacerea Fin.Co.Ge.Ro.Spa şi de valoarea uriaşă a acestui prejudiciu şi în acelaşi timp să procedeze la reţinerea sumelor de la cei care se fac vinovaţi.
În calitatea mea de preşedinte PDL-Constanţa, îi asigur pe constănţeni că voi continua să dezvălui afacerile dubioase ale primăriei care jefuieşte averea oraşului.

Preşedinte PDL- Constanţa
Christian Gigi Chiru

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii