Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul constănţean Constantin Chirilă participă la o serie de întâlniri cu omologii din Republica Cehă

ro

15 Mar, 2012 16:36 1191 Marime text

Parlamentul României
Camera Deputaţilor
Cabinet Parlamentar al Deputatului Partidului Democrat- Liberal Constantin Chirilă

Informare de presă
Deputat Constantin CHIRILĂ

Deputatul constănţean Constantin CHIRILĂ membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaţilor participă alături de domnul deputat Adrian Rădulescu, preşedintele Comisiei mai sus menţionate, în aceasta perioada la Praga, în Republica Cehă, la o serie de întâlniri cu omologii din Republica Cehă.

Pe parcursul vizitei au loc întâlniri cu reprezentanţii Comisiei pentru Economie, Agricultură şi Transporturi a Senatului condusă de dl. preşedinte Deputat Jan Hajda, cât şi a Camerei Deputaţilor condusă dl. deputat Pavol Lukša, cei ai Fondului de Stat pentru Intervenţii în Agricultură şi cu dl. Radek Braum, adjunct al ministrului agriculturii. De asemenea sunt prevăzute întrevederi cu reprezentanţii Camerei Agricole a Republicii, reprezentanţii Camerei pentru Industrie Alimentară precum şi o vizită la „AGRO Jesenice a.s.”, producători de cereale şi legume, crescătorii de animale.

Această vizită a fost organizată în virtutea excelentelor relaţii parlamentare existente între Camera Deputaţilor a Parlamentului României şi cea a Parlamentului Republicii Cehe, în scopul susţinerii proiectelor de interes comun în cadrul Uniunii europene.

Cu ocazia întrevederilor, părţile română şi cehă au discutat subiecte de interes comun precum Politica Agricolă Comună a Uniunii Europene, evidenţiind rolul deosebit al dialogului dintre cele doua comisii, în vederea identificării unor noi forme de cooperare, spre beneficul reciproc al celor două părţi.

Cabinet parlamentar Constantin CHIRILĂ Deputat PD-L, Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii