Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat privind şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 31 mai 2011

ro

02 Jun, 2011 16:57 796 Marime text

UNIUNEA semi SOCIAL - LIBERALĂ nu reuşeşte să-şi promoveze proiectele la Medgidia

Marţi, 31 mai 2011, la Medgidia a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal cu 13 puncte pe ordinea de zi.

Din 13 proiecte de pe ordinea de zi, 2 au fost respinse. Au votat împotrivă consilierii PDL şi 2 dintre consilierii PSD. De asemenea, iar s-au constatat grave abateri de la legislaţie la întocmirea contului de execuţie al bugetului Primăriei municipiului Medgidia şi S.C. APOLLO ECOTERM S.R.L.

La punctul 2 de pe ordinea de zi - aprobarea contului de încheiere a execuţiei bugetului local al municipiului Medgidia - conform cifrelor prezentate se cheltuiesc 50 miliarde de lei pe an pentru combustibil şi deplasări în străinătate.

Taxa de habitat nu este evidenţiată în buget ceea ce reprezintă o abatere gravă de la legea finanţelor publice.

Guvernul României s-a achitat de obligaţiile faţă de Primăria municipiului Medgidia plătind 97% din sumele cerute de această instituţie, dar Primăria Medgidia nu a încasat decât 60% din taxele şi impozitele ce trebuiau încasate.

Uniunea semi social - liberală nu reuşeşte să-şi promoveze proiectele la Medgidia datorită faptului că 2 dintre consilierii PSD-işti votează în şedinţele de Consiliu Local cum doreşte primarul Marian Iordache, iar 2 votează împotriva iniţiativelor primarului liberal.

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii