Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PNL la Primăria Capitalei - o opțiune reală, viabilă și de viitor

ro

13 Apr, 2016 13:33 2009 Marime text
PNL susține la Primăria Capitalei un candidat în care electoratul de dreapta al Bucureștiului își poate găsi cu siguranță un reprezentant care poate răspunde așteptărilor românilor privind nevoia de înnoire și de parteneriat cu societatea.
 
Prin decizia de a nominaliza un candidat cu o pronunțată dimensiune tehnocrată în persoana domnului Marian Munteanu, unul dintre liderii mișcărilor de studenților ale anilor ’90 și un simbol al mișcării anti-comuniste, PNL nu urmărește câstigarea unei lupte politice, ci are în vedere ca această nominalizare să reprezinte o abordare politică diferită al cărei scop final este să reflecteze, cu reale șanse în acțiunea politică, așteptările din societate și să readucă cinstea, onestitatea și integrititatea la loc de cinste în politică.
 
Câștigarea Bucureștiului reprezintă într-adevăr, o cauză politică pentru PNL, însă aceasta nu poate fi înfăptuită decât prin respectarea valorilor democrației și prin sancționarea abuzurilor PSD și a atentatelor acestora asupra valorilor democratice, adică prin asumarea de catre PNL a unui angajament ferm și a unui parcurs onest în competiția electorală.
În contrast, PSD este promotorul corupției în România, este un partid care patronează minciuna, duplicitatea, dezinformarea, acțiunile politicianiste meschine, este un partid care frânează și împiedică România să meargă în mod firesc, numai înainte.
 
În viziunea PNL este mult mai important ca in cursa politică să nu facem rabat de la principiile și valorile democratice și să oferim alegătorilor o opțiune reală, viabilă și de viitor. În acest context, PNL s-a orientat spre un om care nu poate fi acuzat de pro-PSD-ism din ’90 până acum și asupra căruia nu planează nicio suspiciune de lipsă de moralitate. PNL se mobilizează pentru București și bucureșteni și oferă o alternativă chiar din rândul societății civile pentru a schimba în bine Capitala.
 
Prin demersul nostru liberal de a susține un independent la primăria capitalei, demers similar cu cel referitor la candidatura domnului Vergil Chițac la primăria Constanței, consider că demonstrăm responsabiltate și maturitate politică în sensul dezvoltării unui simț democratic care arată că PNL a înțeles atât mesajul constănțenilor, cât și cel al bucureștenilor în privința nevoii stringente de împrospătare a clasei politice, de parteneriat cu societatea civilă și cu ONG-urile, de schimbare și de investiție sigură în viitor!
 
Mihai Lupu
Deputat PNL Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii