Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expulzarea corespondentului TVR din R.Moldova – in linia celorlalte actiuni profund nedemocratice

ro

14 Apr, 2009 19:49 651 Marime text

Comunicat de presă – 14 Aprilie 2009, Bruxelles

Renate Weber: Expulzarea corespondentului TVR din R.Moldova – în linia celorlalte acţiuni profund nedemocratice ale autorităţilor moldovene

Europarlamentarul liberal Renate Weber reacţionează la expulzarea din Republica Moldova a corespondentului TVR la Chişinău, Doru Dendiu.

“Măsura e pe linia celorlalte acţiuni profund nedemocratice ale autorităţilor moldovene, o reconfirmare a vânătorii de jurnalişti ca modalitate de interzicere a dreptului democratic la libertate de exprimare. E o abordare tipic comunistă de negare a realităţii: ceea ce nu se cunoaşte că ar exista, nu există!” susţine Renate Weber.

Lidera delegaţiei PNL din Parlamentul European mai precizează că grupul ALDE susţine pe deplin demersul eurparlamentarilor români liberali de iniţiere a unei rezoluţii privind situaţia din Republica Moldova. De altfel, Grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa a pus acest subiect pe agenda lucrărilor de mâine, cu intenţia de a se vota o rezoluţie în cadrul forului  legislativ european după o dezbatere comună cu reprezentanţii Consiliului şi ai Comisiei Europene.

Renate Weber - europarlamentar PNL (ALDE)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii