Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Constituire dosar - omor - PT Suceava

ro

16 Nov, 2015 15:07 998 Marime text
Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

            Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-au sesizat din oficiu ca urmare a apariţiei în presa locală a unui articol intitulat „Tânăra pentru care părinţii au refuzat transfuzia de sânge a murit aseară în spitalul din Suceava”, publicat în cotidianul „Monitorul de Suceava”.
            Astfel, pe rolul acestei unităţi de parchet s-a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de omor, în legătură cu împrejurările în care numita C.G. (victima unui accident de circulaţie din data de 05.11.2015) a încetat din viaţă la data de 12.11.2015.
            Din primele cercetări a rezultat că părinţii victimei, din motive religioase, au semnat că nu sunt de acord şi refuză transfuzia de sânge necesară, astfel că, datorită complicaţiilor medicale şi a stării critice, a survenit decesul acesteia.
Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.
            
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii